Грижи за маси, плотове и мебели от масивно и рециклирано дърво

Благодарим ви за доверието в нас! В началото ние развихме Дочев Дизайн чрез лични препоръка и от "уста на уста" което говори за подхода ни и начина ни на работа и утношение. Аз участвам лично в изработването на всяка мебел, която влиза във вашия дом. Затова мога да гарантирам за нейното високо качество. На практика създаваме нашите мебели така, че да ви радват и служат доживот. Но все пак, ето няколко практични съвета, които ще ви помогнат да ги съхраните завинаги точно във вида, в който са били като нови.

На първо място, мебелите от старо дърво не се нуждаят от препарати. Дървото само по себе си има антибактериални свойства, така че не му „помагайте“ с химия. Достатъчно е да забършете с влажна кърпа и всичко ще бъде наред. Друга добра предпазна мярка е да не излагате мебелите на твърде резки температурни промени – от много студено на твърде горещо. Подобни амплитуди водят до сериозно свиване и разширяване, затова може да навредят на дървото. Но дори това да се случи, не се тревожете – можем да помогнем и да отстраним щетата.

На разположение сме да помогнем и за поддръжката на вашите мебели и обшивки. Хубаво е те профилактично да се омасляват веднъж годишно, за да се запази красивият им вид. Не е необходимо да правите нищо, защото подновяването на маслото може да се осъществи на място в дома ви. Достатъчно е само да ни се обадите.

Ако сте се спрели на обзавеждане с лаково покритие, профилактиката може да се прави и на по-големи интервали. Но ще е необходимо да вземем мебелите за кратко и да ги обработим в производствена среда.

И общо взето това е всичко. Най-хубавото на обзавеждането от масивно дърво е, че не създава никакви грижи на своите стопани. Можем да го потвърдим от дългогодишната си практика, в която нямаме оплакване от нито един клиент.
Но все пак - дървото е живо цял живот. Шансът нещо да му се случи е минимален, но за мен е важно да знаете - ако това стане, винаги можете да разчитате на нас!

Ивайло Димитров
Основател, Главен Дизайнер
ivailo@doichevdesign.com

Нашите мебели

Ние сме специализирани в дизайн и изработка на маси, плотове, обшивки и мебели от стар масив и
изработваме уникални мебели по поръчка с наш дизайн и по ваши изисквания.


Големи маси и плотове


Малки маси и плотове


Стълби и обшивки


Мебели за баня


Кухненски мебели


Гардероби и шкафове


Секции за телевизор


Антре секции