Нашите мебели

Ние сме специализирани в дизайн и изработка на маси, плотове, обшивки и мебели от стар масив и
изработваме уникални мебели по поръчка с наш дизайн и по ваши изисквания.


Големи маси и плотове


Малки маси и плотове


Стълби и обшивки


Мебели за баня


Кухненски мебели


Гардероби и шкафове


Секции за телевизор


Антре секции

Нашите материали

Дървените мебели и елементи придават хармония и уют на всеки съвременен интериор.

Старото дървото е уникален материал, роден от природата. Ние с работата си му даваме нов живот. Първо обаче трябва да го открием. А то се крие къде ли не в цяла България – в стари дървени конструкции, плевни, мостове, жилищни и стопански постройки – някои от които на повече от 100 години!

Колкото по-старо, толкова е по ценно. Защото през десетилетията дървото е било подложено на атмосферните влияния, които водят до изменения в текстурата и шарката. А това го отличава драстично от свежия материал и го прави още по-уникален.

Ние изработваме нашите продукти в град Пирдоп, в полите на Стара планина и използваме стар дъб, свеж дъб и орех с естествени дървесни нюанси, подчертани с висококачествени епоксидни смоли и финиши.

Красиви и здрави, те ще ви служат и радват практически завинаги. Защото дървеният материал вече е „закален“ от история си. А ние допълнително го обработваме по стриктна процедура в няколко стъпки, която гарантира тяхната устойчивост и неповторима визия както в сухи така и във влажни помещения.

Свежото както и старото дърво придават хармония и уют на съвременния интериор. Най-често от този материал се създава декорация за стени и тавани, но нашите майстори могат да направят от старо дърво всичко. Най-вече уникални мебели.

Затова с гордост можем да кажем, че сме българският лидер в производството на мебели и стенни обшивки от стар масив.

Нашите предимства

Най-добро качество, уникална изработка, индивидуално внимание към всяка поръчка, грижа за природа, мебели произведени в България.

Качество

Висока култура на работа с дърво, внимателен избор на цветове и текстури, правилни условия на производство, съхранение и обработка. Всичко това гарантира изключително качество на нашите продукти.

Екологичност

Ние не просто работим по високи екологични стандарти. Не само даваме нов живот на старото дърво. Но и се грижим за живата българска природа. Затова почистваме екопътеки и природни забележителности и засаждаме дърво в Национален парк „Централен балкан“ за всяка по-голяма изработка. Така правим красиви не само домовете ви, но и България!

Ръчна Изработка

Нашите мебели се създават ръчно от майстори с дългогодишен опит, които познават всички тънкости на работата с дърво. Когато казваме, че са уникални, имаме предвид точно това. Никой друг няма да има мебели като вашите!

Грижа за Клиента

Удовлетвореността на клиентите ни е от първостепенно значение! С Doichev Design можете да разчитате на коректно сътрудничество и индивидуално внимание към всяка поръчка.

Произведено в Европа

Гордеем се, че доверието на клиентите към нашия труд представлява инвестиция в качество на европейско ниво, и подпомага българската икономика!